Waarom?

Waarom?

 

“Veel sterkte, en laat gerust weten of we iets kunnen doen voor jou.”

Stuurde ik enkele maanden geleden naar een vriendin-collega wiens echtgenoot en zoon samen verongelukt waren. Ze vroeg ons of wij als ervaren evenementenbureau alle techniek van de uitvaart konden verzorgen: het volledige scenario, de camera-captatie, de regie, een groot scherm met zitplaatsen buiten, …

Onverwacht, eerlijk gezegd, doch zoals bij al onze evenementen hebben wij ook deze afscheidsviering professioneel verzorgd, en alles geregeld tot in de puntjes. Met last-minute bestellingen zijn we zeer vertrouwd, en dat is ook elke begrafenis opnieuw – in minder dan een week tijd moet alles in gereedheid worden gebracht.

Sinds 1982 is TMAB Business Events organisator van bedrijfsevenementen, voornamelijk conferenties in opdracht van de overheid, NGO’s, en ook bedrijven. Wij weten dus hoe je een evenement technisch kan ondersteunen, welke toeleveranciers betrouwbaar zijn, hoe je een scenario schrijft en uitrolt en we hebben intussen heel wat materiaal beschikbaar. 

Een tweetal maand later belde dezelfde begrafenisondernemer ons op: of we een grote afscheidsdienst  konden mee-organiseren voor een jongeman die plots overleden was, en waarvoor de familie een zeer persoonlijke plechtigheid wenste in een theaterzaal met 500 zitplaatsen. Opnieuw hebben wij toegezegd, hebben wij intens contact gehad met de familie rechtstreeks en met de begrafenisondernemer, en hebben wij fantastisch samengewerkt: de begrafenisondernemer deed waarin hij sterk was en ervaring had, wij ondersteunden het geheel met onze kennis en praktijkervaring. 

1 + 1 = 3

De begrafenis-van-morgen zal steeds minder plaatsvinden in een kerk en crematoria zitten overvol: familieleden zullen op zoek gaan naar meer persoonlijke alternatieven om in stijl afscheid te nemen van hun geliefde. Bij de laatste dienst maakten wij achteraf zelfs filmmontages van alle opgenomen beelden, als blijvende herinnering voor de familie.

Contacteer ons gerust, dan bekijken we samen waarmee wij u van dienst kunnen zijn !